Avkoppling hemma

Visst kan det vara skönt att riktigt få koppla av hemma. Det kan vara med yoga, bastu eller varför inte en god bok i soffan. Det är viktigt att vi kan få avkoppling hemma och inte känna stress eller oro. Det kan vara något som vi måste träna på för att kunna komma ner i varv.

En skön och avkopplande bastu

Visst kan det vara oerhört skönt och avkopplande med en bastu. Om du inte redan har en bastu så kan du på din tomt bygga en liten skön bastu. Varför inte välja ett vedeldade aggregat istället för traditionellt el så blir det ännu mysigare och skönare i bastun. Det är stor skillnad på bastuaggregat med el och vedeldad bastu. Det kan vara avkopplande att starta upp sin bastu med att göra upp en eld och sedan kontrollera och lägga på mer ved för att få upp temperaturen i bastun.

Avkoppling med en god bok

Varför inte börja läsa någon spännande bok. Det kan vara oerhört skönt och avkoppling med en god bok. Koka en kopp the och slå dig ner i din favoritfåtölj. Sippa på ditt goda the och läs ett par kapitel. Det kan fungera lika bra med en ljudbok och du känner för det. Detta kan ge dig en fantastisk avkoppling. Se till så det är lugn och ro i hemmet. Tänd något doftljus och om det är på kvällen se till att du har bra läsbelysning men annars kan du dimra ner belysningen.