Det är viktigt att ta hand om hela dig

Vår kropp är vårt tempel och behöver vårdas. Yoga är fantastiskt för att bevara kroppens smidighet, styrka och kan även bidra till en ökad inre balans. Under ett yogapass jobbar du med kroppens inre delar så efteråt är det är viktigt att inte glömma bort att ge utsidan samma fina behandling och möjlighet till balans klicka för ett brett utbud

Din hy

Vi som bor i Sverige med vårt blandade klimat vet om att vinterhalvåret med begränsat solsken och ökad kyla inte alltid är så gynnsamt för huden. Kylan torkar ut vår hy och bristen på sol gör att vi behöver komplettera med vårdande produkter. Du kan behöva ha en annan hudvårdsrutin på vintern än på sommaren.

Om du redan från början har en normal till torr hy så är det extra viktigt att du ger din hy det där lilla extra för att undvika att bli uttorkad, trött och glåmig. Fett bidrar till att huden blir motståndskraftig och klarar sig bättre mot yttre påverkan medan fuktigivande produkter gör huden fylligare och ger dig ett lyster. Så det gäller att hitta produkter som kan ge din hy det just den behöver. Förutom det är det de mentala aspekterna som är viktiga för ditt välmående.