Ett nytt sätt att sluta röka

Om du är en läsare som följt oss ett tag så vet du med dig att denna sajt inte enbart handlar om Yoga utan också om välbefinnande och hälsa i största allmänhet. Rökning är något som vi anser motverkar allt det som vi står för i allra högsta grad, varvid vi denna gång vill tipsa er alla om ett nytt sätt att sluta röka på som många ännu inte upptäckt.

E-ciggaretter / Vaping

E-ciggaretter eller vaping är i grund och botten precis samma sak och egentligen bara två olika namn för att inhalera förångad e-juice och destillerat vatten, samt nikotin om man nu skulle vilja detta. Detta nya fenomen av rökning är extremt mycket hälsosammare än vanlig rökning och därför ett oerhört bra substitut att använda sig av för att sluta röka vanliga cigaretter. E-juicen som används är gjord av samma sorts smakämnen som man hittar i både godis och mat, och rökning av denna typ sker också helt utan något form av brandrök, vilket inte är fallet vid vanlig cigarettrökning där man måste tillföra eld.

Hur kommer man igång?

För den som upplever stora problem med att sluta röka och som tror att vaping skulle kunna vara något som skulle kunna ändra på det så förstår vi att det är intressant att veta hur man bär sig åt för att komma igång. Bor man på större orter som Stockholm, Göteborg och Malmö finns möjligheten att leta upp lokala butiker, där du i den sist nämnda staden, alltså Malmö, hittar Esmokes.ses butik med Sveriges kanske bästa sortiment. Har man dock inte lyxen att bo på ett sådant ställe där man kan finna produkterna lokalt, så går dessa alltid att hitta på nätet som allt annat - möjligtvis på just Esmokes webbshop!