Fyll på ditt första hjälpen-förråd hemma

Det kan vara bra att förbereda sig för sommarens mer obehagliga aspekter i god tid. Under sommaren är vi mer aktiva och vi tillbringar mer tid utomhus. Detta är hälsosamt men det kan också vara förenat med risker. Du bör alltid ha ett första hjälpen-förråd hemma så beställ detta via nätet för att vara väl förberedd.

Förebygga skada

Ett första hjälpen-förråd är till för att behandla skador. Vissa skador är lätta att förutse och lätta att förebygga. Under vackra sommardagar är det lätt att vistas för mycket i solen. Undvik att bränna dig genom att alltid ha solskyddsprodukter hemma. Vi vill gärna tillbringa ljumma sommarkvällar utomhus men de är då myggorna är som mest aktiva, då är det bra att ha myggspray och myggspiraler hemma.

Ditt hemmaapotek

Tillbringar du sommaren i en stuga eller i en husvagn har du kanske långt till apoteket. I en husvagn eller sommarstuga bör du ha ett hemmaapotek. Ett bra hemmaapotek är alltid bra att ha, inte bara om du är på semester.

För barnfamiljer

Om du har barn kommer du att behöva mer saker hemma för att kunna behandla olika blessyrer. Du behöver framförallt kunna behandla sveda från nässlor, maneter och från getingstick. Att ha dessa saker hemma bättrar du på oddsen för en bra semester.