Rent och fräscht i yogarummet

Yoga går att utöva på många olika sätt, och dessutom var som helst. Det kan vara på en strand, på vardagsrumsgolvet, i en idrottshall eller i ett designerat yogarum i ditt hem. Oavsett var du väljer att yoga är det dock viktigt att utrymmet ger dig rätt energi och att du omger dig av ett lugn.

Håll det städat, utan att städa

Låt varken dig eller din andning bli störd av dammiga ytor, smutsiga golv eller plottriga hyllor. Ditt fokus och din kropp borde få vara det enda du behöver koncentrera dig på eller bry dig om. Hur annars ska du klara av den utmanande posen du övat på så länge?

Ibland kan det kännas tråkigt att hålla rent, och speciellt på en plats du vill tillägna andra aktiviteter än städning. Som tur är går det att anlita hjälp för detta, så att du slipper göra det själv.

Det finns ett bemanningsföretag som anställer arbetare som är i seniorålder för att de ska få arbeta hur och när de vill, oavsett hur gamla de anses vara av omvärlden. De kan hjälpa dig med allt från städning och trädgårdsskötsel till målning och IT-tjänster. Så även om ditt "yogarum" är i trädgården, kan du få ha det fint och rofyllt utan att själv behöva lyfta ett finger.